Aaron Morris Quiropràctic
Aaron Morris

Biografia

Sóc Aaron Morris, vaig néixer a Califòrnia i des de l’any 2003 em dedico a la quiropràctica. La meva curiositat per aquesta professió va començar de petit quan un quiropràctic va ajudar la meva mare a solucionar les seves migranyes cròniques.

Anys més tard, vaig decidir estudiar a la Life Chiropractic College West als Estats Units i ràpidament vaig descobrir la meva vocació: ajudar a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones a través de la quiropràctica.

L’any 2004 em vaig establir a Barcelona i amb el temps vaig construir una de les consultes familiars més conegudes d’Espanya. Treballo a diari amb passió i alegria, cuidant els meus pacients com si fossin part de la meva família.

A més d’atendre a la meva consulta, dirigeixo seminaris de formació professional per quiropràctics. També vaig participar en la creació de la Barcelona College of Chiropractic.

GOOGLE REVIEWS