Punt Vital

Com puc ajudar-te?

Ajudo a les persones de totes les edats en la prevenció i solució de problemes relacionats amb la salut i el benestar físic. Des d’adults estressats i adolorits, dones que volen dur un embaràs saludable, recent nascuts, persones de la tercera edat que han perdut la seva funció física, fins a atletes que volen millorar el seu rendiment.

La ciència demostra que l’estrès crònic ens fa viure sense pausa en mode d’emergència, cosa per la qual els humans no estem dissenyats. Com a conseqüència, el nostre sistema immune podria debilitar-se, danyant l’equilibri del nostre cos i mentalitat, i fent que apareguin diversos símptomes.

És per això que 9 de cada 10 visites mèdiques estan relacionades amb l’estrès crònic i l’estil de vida. Enlloc de simplement tractar el dolor i els símptomes, busco que el cos torni al seu equilibri natural, dotant a l’organisme d’una capacitat de resistència envers l’estrès, millor funcionament i millor salut.

Com a quiropràctic sempre busco millorar la salut enlloc de tractar la malaltia.

metodologia chiropractic
CONTACTA’NS

La teva primera visita

A la teva primera visita, realitzarem una avaluació detallada per determinar si puc ajudar-te. Et demanaré que m’expliquis els problemes que tens actualment i com estan afectant a la teva vida.

T’informaré:

• Si et puc ajudar o no.
• Quin és el problema.
• Què s’ha de fer per solucionar-ho.

Si considero que puc ajudar-te, començarem immediatament amb la teva primera sessió.

Reserva la teva primera visita