quiropractico-barcelona

Aaron Morris

El teu quiropràctic a Barcelona

Sóc Aaron Morris, vaig néixer a Califòrnia i des del 2003 visc a Barcelona i em dedico a la quiropràctica. La meva curiositat per aquesta professió va començar de ben petit, quan un quiropràctic va ajudar a la meva mare a solucionar les seves migranyes cròniques.

Anys més tard vaig decidir estudiar a la Life Chiropractic College West als Estats Units i ràpidament vaig descobrir la meva vocació: ajudar a millorar la salut i qualitat de vida de les persones a través de la quiropràctica.

VEURE BIOGRAFIA

Punt Vital

¿Què és la Quiropràctica?

La quiropràctica és la professió per a la cura natural de la salut més gran del món. Ajuda a restaurar l’equilibri del nostre cos i la nostra ment sense acudir a l’ús de medicaments ni cirurgies, ens ajuda a gestionar millor l’estrès, recuperar la nostra salut, rendir al màxim i prevenir futurs problemes. Al treballar amb la columna vertebral i el sistema nerviós, els quiropràctics ajuden a enfortir la resistència del nostre organisme i compensar la predisposició a caure malalt, fent que el nostre cos funcioni de manera òptima.

MÉS INFORMACIÓ

"La medicina s’ocupa de la malaltia i del que fa morir a les persones. La quiropràctica s’ocupa de la vida i del que fa viure a les persones."

- Clarence Gonstead, Doctor en Quiropràctica

Contacta’ns

Busques un quiropràctic a Barcelona?

Reserva la teva visita

Punt Vital

Forma de treballar

Com a quiropràctic, sempre busco millorar la salut en comptes de tractar la malaltia.

Avui en dia, 9 de cada 10 visites mèdiques estan relacionades amb l’estrès.

L’estrès crònic ens fa viure sense pausa en mode d’emergència, i els humans no estem programats per això. Com a conseqüència, el nostre sistema immunitari pot debilitar-se, fent malbé l’equilibri del nostre cos i la nostra ment, fent que apareguin diversos símptomes.

En lloc de simplement tractar el dolor i els símptomes, busco que el cos torni al seu equilibri natural, dotant l’organisme d’una capacitat de resistència davant l’estrès, un millor funcionament i una millor salut.

MÉS INFORMACIÓ
GOOGLE REVIEWS