Punt Vital

Consultes més freqüents

Si bé s’ha demostrat que cada any la quiropràctica ajuda a milions de persones arreu del món en aquestes problemes (i molts altres), és important tenir en compte que no és un tractament específic per a qualsevol símptoma. Els quiropràctics ajuden a equilibrar el cos per tal que funcioni millor. Com a conseqüència, molts símptomes milloren.

A la teva primera visita, realitzarem una avaluació detallada per determinar si puc ajudar-te. Et demanaré que m’expliquis els problemes que tens actualment i com estan afectant a la teva vida.

T’informaré:

  • Si et puc ajudar o no.
  • Quin és el problema.
  • Què s’ha de fer per solucionar-ho.

Si considero que puc ajudar-te, començarem immediatament amb la teva primera sessió (ajustament).

Sí. Començarem immediatament; sempre i quan l’Aaron entengui la naturalesa dels teus problemes i pugui treballar amb tu de manera segura.

Una visita corrent dura al voltant d’uns 15-20 minuts. El teu temps és valuós i també el nostre, per tant, les nostres visites són sempre eficients i efectives. Has de tenir en compte que la teva primera visita durarà uns 45 minuts.

Això depèn completament del problema que tens, la seva cronicitat i quins són els teus objectius respecte la teva salut. Parlarem d’això en detall a la teva primera visita al nostre centre.

La primera visita té un cost de 60€ (inclou avaluació, primera sessió i les nostres recomanacions). Les visites de seguiment tenen un preu de 50€, tot i que la majoria dels nostres pacients adquireixen un abonament que redueix significativament la tarifa.

Si busques atenció assequible per cuidar tota la teva família, pregunta pels nostres plans familiars. El nostre objectiu és facilitar l’atenció regular de tota la família.

Aaron Morris, D.C., exerceix des del 2003. Ell està a càrrec de cada uns dels passos a la teva visita. Saber més sobre l’Aaron Morris.

Als nostres clients els encanta la flexibilitat que oferim. Els clients regulars no reserven cites. Segueixen el seu pla de visites i acudeixen a la consulta quan els és convenient.

Apreciaràs no haver de reprogramar la teva vida respecte les visites mèdiques. Oferim horaris de matí i de tarda, durant tota la setmana. Normalment no esperaràs més de 10 minuts a ser atès/a.

La columna vertebral és l’estructura més important del cos humà. Independentment de la nostra edat, la nostra columna vertebral ha d’estar saludable, alineada i flexible si volem viure bé. Tant els nens com els adults han de cuidar la seva columna de manera regular (és el mateix que rentar-nos les dents).

Per suposat que sí. La majoria dels nostres pacients que ens visiten de manera regular es noten més relaxats, calmats i centrats.

L’estrès crònic ens fa viure sense pausa en mode d’emergència, cosa per la qual els humans no estem dissenyats. Com a conseqüència, el nostre sistema immune podria debilitar-se, danyant l’equilibri del nostre cos i mentalitat, i fent que apareguin diversos símptomes.

A l’equilibrar el nostre sistema nerviós, la quiropràctica dota a l’organisme d’una capacitat de resistència davant l’estrès. El cuidat quiropràctic no pot fer la teva feina més estressant, ni pot resoldre tots els teus problemes; no obstant, pot ajudar-te a desenvolupar una resposta saludable al teu estrès i reduir els possibles danys causats per aquest mateix.

La majoria dels nostres pacients se senten més relaxats, calmats i centrats després de ser sotmesos al tractament quiropràctic.

Tens més consultes?